Микро DC мотор
Мотор со планетарен менувач
Брусен мотор со менувач

производ

FORTO MOTOR годишното производство надминува 10 милиони единици.обезбедувајќи им на клиентите висококвалитетни DC мотори.

 • сите
 • Мотор со планетарен менувач
 • Мотор за пренос на црви
 • Микро DC мотор
 • Брусен мотор со менувач
 • Мотор со рамен менувач

нашата фабрика

Можеме да им обезбедиме на клиентите дизајн на преносниот систем и да обезбедиме техничка поддршка.

 • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. е основана во 2017 година. Се наоѓа во Dongguan City, Кина.Имаме модерна фабрика на површина од 14200 квадратни метри.

  Нашата компанија

  Dongguan Forto Motor Co., Ltd. е основана во 2017 година. Се наоѓа во Dongguan City, Кина.Имаме модерна фабрика на површина од 14200 квадратни метри.

 • Имаме одличен тим, фокусиран на развој на производи, дизајн, инспекција за контрола на квалитетот и управување со работењето на компанијата.

  Нашиот тим

  Имаме одличен тим, фокусиран на развој на производи, дизајн, инспекција за контрола на квалитетот и управување со работењето на компанијата.

 • Главните производи на компанијата вклучуваат повеќе од 100 серии на производи, како што се микро DC мотори, микро мотори за пренос, мотори со планетарен менувач, мотори со црви запчаници и мотори за брзини.

  Нашите производи

  Главните производи на компанијата вклучуваат повеќе од 100 серии на производи, како што се микро DC мотори, микро мотори за пренос, мотори со планетарен менувач, мотори со црви запчаници и мотори за брзини.

Вести
 • Што е менувач мотор?
  Дефиниција за микро DC мотор за пренос: Микро DC менувач мотор, кој е составен од мотор со мала моќност DC и уред за намалување (менувач).Редукторот ја намалува брзината и го зголемува вртежниот момент за да го постигне саканиот ефект.Менувачот ја менува брзината преку брзини и усвојува ...
 • Мотор за менувач DC црви
  Моторите за пренос со микро редуктор се широко користени во електричните завеси.Вообичаени типови на редукторни мотори за електрични завеси вклучуваат мотори со запчаници со планетарна редукција, мотори за намалување на брзината со турбински црви, итн.
 • Мотор со микро DC планетарен менувач
  Моторот за редуктор на планетарната брзина има две карактеристики.Првиот е дека влезните и излезните вратила се исти запченици;втората е дека има повеќе од 3 планетарни брзини, што обезбедува поголем резултатски вртежен момент при брзината на ...
 • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. одржа церемонија за загревање на куќата во весела атмосфера на 20 октомври 2023 година и ја прослави шестата годишнина на компанијата.
  Ова го означува преминот на компанијата во нова фаза и исто така ја одразува нејзината континуирана иновација и развој во индустријата за мотори со микро DC менувач.Како компанија која се фокусира на производство и продажба на мотори со преносни брзини со редукција на микро DC, Fotor Motor отсекогаш бил посветен на ...
 • Ќе учествуваме на бројни изложби поврзани со нас
  Во август 2023 година, ќе учествуваме на Азија за возрасни Експо (Хонг Конг), Експо за роботи во Кингдао, Експо за домашни миленици во Шенжен Азија и Експо за домашни миленици во Шангај.Овие изложби ќе ни овозможат можности да се поврземе со професионалци од индустријата, да ги прикажеме нашите производи и технологии и ...
за нас
за-нас

Dongguan Forto Motor Co., Ltd. е основана во 2017 година. Се наоѓа во Dongguan City, Кина.Имаме модерна фабрика на површина од 14200 метри квадратни. Во моментов има 12 производни линии, повеќе од 30 видови на автоматизирана опрема за производство и опрема за тестирање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гледај Повеќе