Motor mikro DC
Motori i ingranazheve planetare
Motori i ingranazheve të krehura

produkt

Prodhimi vjetor i FORTO MOTOR tejkalon 10 milion njësi.duke u ofruar klientëve motorë me ingranazhe DC me cilësi të lartë.

 • të gjitha
 • Motori i ingranazheve planetare
 • Motori i ingranazheve me krimba
 • Motor mikro DC
 • Motori i ingranazheve të krehura
 • Motori me ingranazh të sheshtë

Fabrika jonë

Ne mund t'u ofrojmë klientëve dizajnin e sistemit të transmetimit dhe të ofrojmë mbështetje teknike.

 • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. është themeluar në vitin 2017. Ndodhet në qytetin Dongguan, Kinë.Ne kemi një fabrikë moderne me një sipërfaqe prej 14200 metrash katrorë.

  Kompania jone

  Dongguan Forto Motor Co., Ltd. është themeluar në vitin 2017. Ndodhet në qytetin Dongguan, Kinë.Ne kemi një fabrikë moderne me një sipërfaqe prej 14200 metrash katrorë.

 • Ne kemi një ekip të shkëlqyer, të fokusuar në zhvillimin e produktit, dizajnin, inspektimin e kontrollit të cilësisë dhe menaxhimin e funksionimit të kompanisë.

  Ekipi ynë

  Ne kemi një ekip të shkëlqyer, të fokusuar në zhvillimin e produktit, dizajnin, inspektimin e kontrollit të cilësisë dhe menaxhimin e funksionimit të kompanisë.

 • Produktet kryesore të kompanisë përfshijnë më shumë se 100 seri produktesh si motorë mikro DC, motorë mikro ingranazhesh, motorë ingranazhesh planetare, motorë ingranazhesh me krimba dhe motorë ingranazhesh nxitëse.

  Produktet tona

  Produktet kryesore të kompanisë përfshijnë më shumë se 100 seri produktesh si motorë mikro DC, motorë mikro ingranazhesh, motorë ingranazhesh planetare, motorë ingranazhesh me krimba dhe motorë ingranazhesh nxitëse.

Lajme
 • Çfarë është motori i marsheve?
  Përkufizimi i motorit me ingranazh mikro DC: Motori ingranazhesh mikro DC, i cili përbëhet nga një motor DC me fuqi të vogël dhe një pajisje reduktimi (kuti ingranazhi).Reduktuesi zvogëlon shpejtësinë dhe rrit çift rrotullues për të arritur efektin e dëshiruar.Kutia e marsheve ndryshon shpejtësinë përmes marsheve dhe miraton ...
 • Motori i ingranazhit DC Worm
  Motorët e ingranazheve mikro reduktuese përdoren gjerësisht në perde elektrike.Llojet e zakonshme të motorëve reduktues për perdet elektrike përfshijnë motorët me ingranazhe reduktuese planetare, motorët e reduktimit të ingranazheve me krimba turbinash, etj.
 • Motori i ingranazheve planetare mikro DC
  Motori i reduktuesit të marsheve planetare ka dy karakteristika.E para është se boshtet hyrëse dhe dalëse janë të njëjta ingranazhe;e dyta është se ka më shumë se 3 marshe planetare, gjë që siguron një çift rrotullues rezultues më të madh gjatë shpejtësisë së ch...
 • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. mbajti një ceremoni të ngrohjes së shtëpisë në një atmosferë gazmore më 20 tetor 2023 dhe festoi përvjetorin e gjashtë të kompanisë.
  Kjo shënon lëvizjen e kompanisë në një fazë të re dhe gjithashtu pasqyron inovacionin dhe zhvillimin e saj të vazhdueshëm në industrinë e motorëve me ingranazhe mikro DC.Si një kompani e fokusuar në prodhimin dhe shitjet e motorëve me ingranazhe të reduktimit të mikro DC, Fotor Motor ka qenë gjithmonë e përkushtuar për të ...
 • Ne do të marrim pjesë në ekspozita të shumta që lidhen me ne
  Në gusht 2023, ne do të marrim pjesë në Ekspozitën e të Rriturve në Azi (Hong Kong), Ekspozitën e Robotëve në Qingdao, Ekspozitën e Kafshëve shtëpiake në Shenzhen të Azisë dhe Ekspozitën e kafshëve shtëpiake në Shanghai.Këto ekspozita do të na ofrojnë mundësi për t'u lidhur me profesionistë të industrisë, për të shfaqur produktet dhe teknologjitë tona dhe ...
rreth nesh
rreth nesh

Dongguan Forto Motor Co., Ltd. është themeluar në vitin 2017. Ndodhet në qytetin Dongguan, Kinë.Ne kemi një fabrikë moderne që mbulon një sipërfaqe prej 14200 metrash katrorë. Ajo aktualisht ka 12 linja prodhimi, më shumë se 30 lloje të pajisjeve të automatizuara të prodhimit dhe pajisje testimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shikoni më shumë