Motor DC Mikro Kab
Planetary Gear Motor
Sikat Gear Motor

produk

Output taunan FORTO MOTOR ngluwihi 10 yuta unit.nyediakake pelanggan karo motor diarahake DC kualitas dhuwur.

  • kabeh
  • Planetary Gear Motor
  • Worm Gear Motor Kab
  • Motor DC Mikro Kab
  • Sikat Gear Motor
  • Motor Flat Gear Kab

Pabrik kita

Kita bisa nyedhiyani pelanggan karo desain sistem transmisi lan nyedhiyani technical support.

  • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. didegaké ing 2017. Dumunung ing Kutha Dongguan, China.Kita duwe pabrik modern sing ambane 14200 meter persegi.

    Perusahaan Kita

    Dongguan Forto Motor Co., Ltd. didegaké ing 2017. Dumunung ing Kutha Dongguan, China.Kita duwe pabrik modern sing ambane 14200 meter persegi.

  • Kita duwe tim sing apik banget, fokus ing pangembangan produk, desain, inspeksi kontrol kualitas lan manajemen operasi perusahaan.

    Tim Kita

    Kita duwe tim sing apik banget, fokus ing pangembangan produk, desain, inspeksi kontrol kualitas lan manajemen operasi perusahaan.

  • Produk utama perusahaan kalebu luwih saka 100 seri produk kayata motor DC mikro, motor gear mikro, motor gear planet, motor gear cacing lan motor gear spur.

    Produk Kita

    Produk utama perusahaan kalebu luwih saka 100 seri produk kayata motor DC mikro, motor gear mikro, motor gear planet, motor gear cacing lan motor gear spur.

warta
  • Apa gear motor?
    Dhéfinisi motor gear DC mikro: Motor gear DC mikro, sing kasusun saka motor DC daya cilik lan piranti pangurangan (gearbox).Reducer nyuda kacepetan lan nambah torsi kanggo entuk efek sing dikarepake.Kothak gear ngganti kacepetan liwat gear lan nggunakake ...
  • DC Worm Gear Motor
    Motor gear pengurangan mikro digunakake kanthi akeh ing tirai listrik.Jinis umum motor pengurangan kanggo tirai listrik kalebu motor gear pengurangan planet, motor pengurangan gear cacing turbin, lsp.
  • Micro DC Planetary Gear Motor
    Motor reducer gear planet duwe rong ciri.Kapisan iku input lan output shafts padha pindah;kaloro iku wis luwih saka 3 pindah planet, kang menehi torsi asil luwih sak kacepetan ch ...
  • Dongguan Forto Motor Co., Ltd. nganakake upacara pindah omah kanthi swasana sing nyenengake tanggal 20 Oktober 2023, lan ngrayakake ulang tahun perusahaan sing kaping enem.
    Iki menehi tandha pamindhahan perusahaan menyang tahap anyar lan uga nggambarake inovasi lan pangembangan sing terus-terusan ing industri motor gear DC mikro.Minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur lan dodolan motor gear pengurangan DC mikro, Fotor Motor mesthi setya ...
  • Kita bakal melu ing akeh pameran related kanggo kita
    Ing Agustus 2023, kita bakal melu ing Asia Dewasa Expo (Hong Kong), Qingdao Robot Expo, Shenzhen Asia Pet Expo lan Shanghai Pet Expo.Pameran iki bakal menehi kesempatan kanggo jaringan karo profesional industri, nampilake produk lan teknologi, lan ...
babagan awake dhewe
babagan awake dhewe

Dongguan Forto Motor Co., Ltd. didegaké ing 2017. Dumunung ing Kutha Dongguan, China.Kita duwe pabrik modern sing ambane 14200 meter persegi. Saiki duwe 12 jalur produksi, luwih saka 30 jinis peralatan produksi otomatis lan peralatan uji coba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ndeleng liyane